Foldegardiner

Det er vigtigt for det samlede udtryk, at gardinerne matcher rummets møbler og øvrige interiør, og vi giver dig derfor gerne den nødvendige rådgivning i forhold til lysindfald, farver og kvalitet.

Hos os finder du foldegardiner

Bestil en gardinbus gratis

Ønsker du et gardin som giver vinduet en blød og dekorativ indramning, men som alligevel fungerer som solafskærmning, er et foldegardin perfekt. Foldegardiner kan syes efter eget stofvalg og stil, hvilket gør det muligt at kombinere det med de øvrige boligtekstiler i hjemmet.

Der kan udover til almindelige vinduesflader, også fremstilles foldegardiner til skråvinduet, ovenlysvinduer og buede vinduer. Ved stofvalg skal der overvejes hvor meget lys der må komme ind samt om indsynet skal begrænses. Hos botex har vi nemlig stof til foldegardiner som er både transparent, semi-transparent, tæt og mørklæggende.

Der findes mange forskellige typer foldegardiner

Du har også mulighed for at vælge imellem forskellige modeller af foldegardiner alt efter om du ønsker tværgående stænger eller ej.

Der findes 3 betjeningsmuligheder, foldegardinet betjenes enten med snoretræk, sidetræk eller motor. Et sidetræk findes med snor eller kæde.

Vi har vist et meget lille udpluk af foldegardiner her på siden, så kom ind i butikken og se det store udvalg eller bestil en gardinbus.

Personlig vejledning

God service og kvalitet

Professionelt og erfarent firma

Har du brug for nye gardiner?

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig om hvilke gardiner passer bedst til dig og din bolig

Gardiner

Lamelgardiner

Panelgardiner

Persienner

Foldegardiner

Rullegardiner

Plissegardiner

Kontakt os 

Vi kan kontaktes på mail esbjerg@fjordgardiner.dk . Blot oplys navn, adresse og telefonnummer så kontakter vi jer eller ring til os på tlf +45 75 13 44 12

Vibeke:   +45 23 25 46 67

Kent:   +45 20 44 86 67