Plisségardiner

Plisségardinet er en smuk og effektiv løsning, der kombinerer persiennens praktiske egenskab som solbeskytter med et let og yndefuldt udtryk.

Plisségardiner er en smuk og fleksibel løsning

De bløde stoffer fylder minimalt, når plisségardinet er trukket op, og derfor er plisségardinet et oplagt valg til lave vinduer med smal karm, til udestuen eller vinterhaven, hvor du vil få dobblet glæde af de sol- og varmeafvisende stoffer, og hvor vindueskonstruktionen ikke er firkantet. Cordless Twin plisségardin – nyt dobbelt plisségardin. Et utroligt enkelt og elegant gardin.

Plissé gardinet har ingen synlige snore og efterlader derfor ingen synlig snorehuller i vævet. Uanset hvilke farver der vælges til rummene, giver Cordless Twin Plisségardin et ensartet udtryk udvendigt, da der altid er hvidt på bagsiden. Plisségardinet har ingen betjeningssnore – det betjenes helt enkelt ved at trække eller skubbe ganske let i underlisten.

Personlig vejledning

God service og kvalitet

Professionelt og erfarent firma

Har du brug for nye gardiner?

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig om hvilke gardiner passer bedst til dig og din bolig

Gardiner

Lamelgardiner

Panelgardiner

Persienner

Foldegardiner

Rullegardiner

Plissegardiner

Kontakt os 

Vi kan kontaktes på mail esbjerg@fjordgardiner.dk . Blot oplys navn, adresse og telefonnummer så kontakter vi jer eller ring til os på tlf +45 75 13 44 12

Vibeke:   +45 23 25 46 67

Kent:   +45 20 44 86 67